За Дефиго ООД

Изкопни и безизкопни решения на едно място

“Дефиго” ООД се занимава с продажба и отдаване под наем на стоманени укрепителни системи за изкопи, както и всякаква техника свързана с изкопно и безизкопно полагане на тръби и кабели на най-конкурентни цени.

Системи за укрепване на изкопи

Фирмата е официален представител на немските укрепителни системи SBH, познати и използвани в целия свят. С широка гама от продукти и ниски цени, които предлагаме, ние може да ви предложим най-оптималното решение за вашия обект.

Безизкопни решения

От 2010 г. Фирма “Дефиго” ООД е официален представител за България на американските фирми HammerHead Trenchless и Ditch Witch – световни лидери в разработването на безизкопни технологии. Тези две компании разполагат с повече от 60 години опит в проектирането и производството на каналокопатели, хоризонтални сонди и аксесоари към тях, осигурявайки най-конкурентна цена на пазара.

Екип

Специалистите на фирма Дефиго биха могли да ви предложат многобройни решения за полагане на тръби до DN2500 и по-големи. Консултантите са обучени и притежават необходимите сертификати и практически опит за провеждане на обучения директно на вашия обект.

Продукти

Всички продукти са сертифицирани според европейската нормативна база и притежават сертификат за качество.

Translate »